Organizacja kursów gastronomicznych

Zespół Szkół Gastronomicznych w Białymstoku ogłasza przetarg

  • Zamawiający: Zespół Szkół Gastronomicznych w Białymstoku
  • Województwo: podlaskie
  • Adres: 15-702 Białystok, Knyszyńska
  • Telefon/fax: tel. 85 65 13 854, , fax. -
  • Data zamieszczenia: 2020-01-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Gastronomicznych w Białymstoku
    Knyszyńska 12
    15-702 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 85 65 13 854, , fax. -
    REGON: 18559000000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsg.bialystok.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Organizacja kursów gastronomicznych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    2) Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie kursów zawodowych w zakresie gastronomii. Zadanie 1 – Kurs Barmana IV - 14 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 2 – Kurs „Kuchnia bankietowa” - 16 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 3 – Kurs „Modelowanie figurek marcepanowych” - 14 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 4 – Kurs „Przygotowanie przyjęć okolicznościowych z kalkulacją menu” - 16 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 5 – Kurs „Ryby i owoce morza” nauczyciele - 14 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 6 – Kurs „Ryby i owoce morza” - 14 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 7 – Kurs „Sporządzanie deserów talerzowych w kuchni polskiej” - 14 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 8 – Kurs "Standardy kuchni polskiej" - 14 godzin x 45 minut/1grupa 10 osobowa. Zadanie 9 – Kurs „Torty okolicznościowe ” - 14 godzin x 45 min/jedna grupa (10 osób). Zadanie 10 – Kurs „Wołowina w kuchni polskiej” - 16 godzin x 45 min/1 grupa. zadanie 11 – Kurs „Organizacja przyjęć okolicznościowych” - 14 godzin x 45 min/jedna grupa (10 osób). zadanie 12 – Kurs „ Carving w gastronomii” - 12 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 13 – Kurs „Nowe technologie w gastronomi” - 16 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 14 – Kurs „Savoir - vivre w gastronomii z elementami protokołu dyplomatycznego” - 6 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 15 - Kurs wiedzy o winie - 14 godzin x 45 min/1 grupa. Zadanie 16 - Kurs „Up selling i cross w obsłudze konsumenta” - 6 godzin x 45 min/1 grupa.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80000000-4
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Pełna treść oferty na Przetargi.plZobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPowrót na stronę główną